Skip to Content

Miért pont autógázt?

Hát erre a kérdésre mindenkinek el kell döntenie mit válaszol.
Mi meg tudjuk mutatni hogy miért kéne egyre több embernek áttérnie az autógázra mint a közlekedési formák egy lehetőségére.

Környezetbarát!
Fontos hogy lefektessük a jövő generációjának építőköveit és ezáltal, inkább hasznosan mint amortizációval, mi megpróbálunk segíteni önnek, hogy segíthessen a jövőnk alakulásának szebbé tételében.


Olcsó!

A mai rohanó világban sokkal nagyob hangsúlyt kéne fektetnünk arra hogy családunkra, szeretteinkre és magunkra mennyit költünk. Ha a benzinárakhoz való alkalmazkodás szinte el lehetetlenítette a közlekedést, akkor gondoljon egy jobb, olcsóbb megoldásra.


Minőségi!
Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai valamint külföldi gázautózás tekintetében. Jelenleg magyarországon autógáz alkatrész nagykereskedelem mellett gázautószerelő oktatással foglalkozunk.


Biztonságos!

A hazánkban általunk forgalmazott gázrendszerek az ISO 9001-es szabványnak mind megfelelnek, és biztonsági szempontból sokkal előnyösebbek, mint a benzines autók alkatrészei. Egy jó példa erre a gáztartály ami meghatározott méretű acélból készül, szemben a benzin tartállyal ami gyakran műanyag.

 

Kattintson ide és olvassa el hogy "Hol tudok autógázt tankolni?"