Skip to Content

Kutatási Központ

A Landi Renzo Rt Kutatási és Fejlesztés központja egyedülálló a szektorban annak az élen járó technológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy olyan innovatív rendszereket tervezzenek és gyártsanak, amelyekkel a gépjárműveket át lehet alakítani LPG és földgáz (CNG) üzemmódra.
A központ szívében, a motorok próbatermében tesztelik a prototípusokat a szimulált próbák folyamán, hogy ellenőrizzék a berendezések szolgáltatásait, és elemezzék a kipufogógázban levő szennyező anyagok csökkenését.

Az új rendszerek prototípusait a Kutatási és Fejlesztési Központban fejlesztik és tesztelik, motor tesztpadokat és termeket felhasználva, illetve görgős útszimulátorokat alkalmazva, amely révén olyan vezetési feltételeket alakítanak ki, melyek azonosak a valós, közúton való vezetési feltételekkel.

A kipufogógázok modern elemzési rendszere, amelyet felszereltek informatikai technológiákkal, lehetővé teszi az adatok lementését és feldolgozását valós időn belül minden mérhető paraméteren, különös figyelemmel a különböző szennyező anyagokra.