Skip to Content

Idézet egy ügyfelünk leveléből...

"Ami egy kicsit talán aggaszt az az, hogy túl jó a gázfogyasztásom. A legutóbbi tankolásom 7,02 liter gáz volt 100 kilométeren. Ez a nyári klímázos időszakban sem ment 8 liter fölé."

( Gépkocsi: Opel Astra )

Szabadságra megyünk

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hgoy 2013. augusztus 19-23. között szabadságra megyünk, a nagykereskedelmi kiszolgálás ezen a héten szünetel.

Megértésüket megköszönve, Önöknek is jó pihenést kíván

a Landirenzo Team

Kedvezményes tankolás Pécsett

2013. augusztus 13-án 8 Ft-tal olcsóbb a benzin és a gázolaj Pécsett a Verseny utcai ENI kúton, az IPERSELF gyors önkiszolgáló kútoszlopokon. Ha arra jár, vagy a közelben lakik érdemes élni a lehetőséggel. Az akció keretében nyereményjátékon is részt vesz minden egy IPERSELF tankoló.

Landirenzo Team

GasShow - Varsó

A Landirenzo is részt vett Európai egyik legnagyobb gázautópiaci seregszemléjén, a varsói GasShow-n. A kiállítók népes táborából is kitűnt a Landirenzo standja, mint a világ élvonalbeli fejlesztő és gyártó cége. 

A seregszemlén szinte az összes piaci szereplő jelen volt, a fejlődés irányát is mutatja a CNG technológia előtérbe kerülése, kompresszorok, kompozit palackok sokaságát állították ki. 

CNG átalakítás

A Totalcar is figyelmet szentel már a CNG-s gépkocsikra. Érdemes elolvasni a cikket és gondolkodni, számolni. Bár  a nyilvános töltőállomások száma kevés, budapesti, győri, szegedi autósoknak nagyon jó lehetőség. Reményeink szerint a törlőállomás hálózat fejlődésnek indul rövidesen Magyarországon is és ha a német lefedettséget nem is érjük el, de a cseh színvonal véleményünk szerint hamarosan megközelíthető.

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánunk Önnek, kellemes gázautózást kívánunk a 2013-as évre is.

Landirenzo Team