Skip to Content

Super Eco

ÚJABB TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ
Olaszországból megérkeztek az új SUPER ECO kittek!

Hallott már  arról, hogy az autógáz szettek képesek autójának üzemben tartási költségét havonta akár 25.000 Ft-al csökkenteni? Mi az LR Hungáriánál arra törekszünk, hogy ebben tudjunk önnek segíteni. Még a piacnak be sem mutattuk azt a terméket amelyről, ön most itt olvashat.
SUPER ECO, egy név, egy termék, egy segítő társ. Ezzel is tudnák jellemezni azt a szolgáltatást amit nyújtunk önöknek, akiket érdekel egy élhető bolygó fenntartása és az olcsó környezetbarát közlekedés!


Mire képes a SUPER ECO? 

A SUPER ECO magában foglal egy olyan szolgáltatás csomagot, amely képes  az Ön igényeit teljes mértékben kiszolgálni. A csomag tartalma a hitel ügyintézés és 2 év garancia - vagy 100 000 kilométer. Tudjuk, hogy amennyiben a SUPER ECO gázrendszer mellett dönt, akkor Ön megkapja a Világ egyik leginnovatívabb és legnagyobb gyártójának, a megszokottan magas műszaki színvonallal rendelkező termékét, melyet a magas minőségi teszteken elért kiváló eredmény és elégedett autósok ezrei tanúsítanak. A Landi Renzo a Világ egyik leginnovatívabbnak számító vállalata, minőségi tanúsításként 2 év garanciát vállal a termékeire. 

Pontos információkért kérjük látogasson el partnerszervizeinkbe, vagy hívja az LR Hungária központi információs bázisát a 06-40/200-890 –es kék számon.