Skip to Content

LSI ONE - A legújabb LANDIRENZO fejlesztés

Az LSI ONE a LANDIRENZO legújabb fejlesztésű kittje. A kitt LSI ONE komputert tartalmaz, amivel lehetővé válik az OBDII-n keresztüli kommunikáció a gépkocsi meglévő elektronikus rendszereivel. 

A kitt hasonlóan LI02-es reduktort tartalmaz, mint az ECO, illetve az Omegas EVO, vagy éppen a kisebb teljesítményű Omegas rendszerek, viszont az injektor sor teljesen új fejlesztésű. Az Omegas EVO injektor sorához hasonló, azzal a különbséggel, hogy a fúvókák cserélhetők benne, nem az injektor sorral kell a motor teljesítményéhez igazítani, hanem elegendő a megfelelő méretű műanyag fúvókák kiválasztása. A gyártó adatai szerint a rendszer akár gázszűrő beépítése nélkül is szerelhető, a kitt nem is tartalmaz gázszűrőt. A kittben található egy Landi MAP szenzor, természeretes a Landi szintjelzős kapcsoló, az üzemi cső, csövek a vízlekötéshez, bilincsek a rögzítésekhez.

A kitt 3, illetve 4 hengerese, szekvenciális befecskendezésú motorokba szerelhető, hamarosan érkezik az LSI PRIME, amivel 5-6-8 hengeres motorok is átalakíthatók.

A kitt CNG-s testvérét  NG 1-2 metánreduktorral és acél üzemi csővel szállítjuk.

Bízunk benne, hogy a fejlettebb komputer és a kifinomult elektronika sikeres pályát és jövőt biztosít ennek a remek kittnek.

Alkatrészek