Skip to Content
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::options() should be compatible with views_object::options() in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.

Földgáz berendezés Lambda Control System keverővel és TN 1 / TN 1 SIC reduktorral

A Landi Renzo CNG kit egy olyan földgáz üzemű átalakítást garantál, amelyet fejlett műszaki tartalom jellemez.
A földgáz a tartályból egy szelepen keresztül áramlik ki és a motortér felé folytatja az útját egy magas nyomású csövön keresztül, amelyhez csatlakoztatták a töltőrendszert is. Ebben a CNG kitben van egy reduktor, amelybe a földgáz belép és lecsökken a nyomása. A reduktor a gáz nyomását 220 bar értékről a motor tápnyomására csökkenti; aztán a földgáz a reduktortól a levegő/üzemanyag keverőig áramlik tovább, amelyet a szívócsonkra szerelnek fel. A keverő feladata, hogy a motor igényeinek megfelelően adagolja a gáz mennyiséget, amely abban a nyomáscsökkenésben jelenik meg, amely a keverő rendszerben alakul ki.

A másik ok, ami miatt előnyt mutat a Landi Renzo metán üzemmódra való átalakítás: a magas nyomású mágnesszelep csak abban az esetben engedélyezi a gáz áramlását, ha a motor jár és a kapcsoló gáz üzemmód pozícióban van. A levegő/üzemanyag keveréket konstans értéken tartja az LCS-LC01 számítógép a sztöchometrikus kapcsolat függvényében, amelyet a lambda szonda jele vezérel, megfelelően és folyamatosan változtatva a gázhozamot a motor felé a lineáris elektromechanikus léptetőmotor révén. Ez arra szolgál, hogy biztosítsa az optimális karburációt a könnyű vezethetőség, a fogyasztás és a kibocsátás szempontjából. Ebben a CNG kitben az LCS-LC01 számítógép, több funkciója között lehetővé teszi az indítást mindig benzin üzemmódban, és utána az automatikus átváltást gáz üzemmódra, és az LCS-LC01 kapcsoló/kijelző révén lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármikor kiválassza a használni kívánt üzemanyagot, megjelenítve a tartályban levő gáz szintjét. A gáz üzemmód alatt az elektronikus emulátor megszakítja a benzin áramlását a motorba, míg a benzin üzemmód alatt a földgáz áramlását a motor felé a magas nyomású mágnesszelep akadályozza meg.

Alkatrészek