Skip to Content
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::options() should be compatible with views_object::options() in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.

Keverőfejes reduktoros LPG berendezés, EC 04 reduktorral

Azt mondjuk „gázautó” és a Landi Renzora gondolunk, amely a műszakilag fejlett LPG berendezések garanciáját jelenti, ugyanis ezek a berendezések mélyreható kutatások eredményeit képezik.

Innováció és megbízhatóság:
a tartályból az autógáz folyékony állapotban áramlik a multiszelepen keresztül (melynek a külső töltőnyílása az LPG töltésére szolgál), és a motortér felé halad egy olyan rézcsövön keresztül, amire egy LPG mágnesszelepet szereltek fel. Ez, mint a legbiztosabb és legfejlettebb LPG berendezések esetében, csak akkor engedélyezi a gáz áramlását, ha a motor jár és a kapcsoló gáz üzemmód pozícióban van. A Landi Renzo kittel felszerelt gázautóban a motortérben található egy reduktor, amelybe az LPG belép és lecsökken a nyomása, ennek következtében gázhalmazállapotú lesz. Ezután az LPG a reduktortól a levegő/üzemanyag keverőhöz jut, amely a szívócsonkon helyezkedik el, és az a feladata, hogy a vezethetőség, a fogyasztás és a kibocsátás szempontjából optimálisan adagolja a gázt a motor igényeinek megfelelően. Ez az igény abban a nyomáscsökkenésben jelentkezik, amely kialakul a keverőben.

Az LPG berendezések másik kiváló jellemzője: a 096-os modelljelű kapcsoló/kijelző, amely több funkciója között lehetővé teszi az indítást benzin üzemmódban, és azután az automatikus átváltást gáz üzemmódra azáltal, hogy aktiválja a Start-Petrol mágnesszelepet. Ráadásul lehetővé teszi a járművezető számára, hogy bármikor kiválassza a használni kívánt üzemanyagot, megjelenítve a tartályban levő LPG szintjét. A gáz üzemmód alatt az elektronikus emulátor megszakítja a benzin áramlását a motor felé, míg a benzin üzemmód alatt az LPG áramlását a motor irányába az LPG mágnesszelepek akadályozzák meg.

Alkatrészek