Skip to Content
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::options() should be compatible with views_object::options() in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.

Keverőfejes reduktoros LPG berendezés lambda szabályzással Lambda Control System, LCSA/1 EC 04

LPG rendszer Lambda Control System keverővel, EC 04 reduktor

A Landi Renzo LPG kit biztonságos és megbízható módon teszi lehetővé az autógáz üzemmódra történő átalakítását. Elsősorban azért, mert a multiszelep (amely a külső töltőnyíláson keresztül az LPG töltésre is szolgál) kivezeti a tartályból az LPG -t folyékony halmazállapotban, és továbbítja a motortérbe a magasnyomású rézcsövön keresztül. Ellátták egy mágnesszeleppel is, ami csak abban az esetben van nyitva, ha a motor jár és a kapcsoló gáz üzemmódban van.

Amikor az autót Landi Renzo LPG kittel alakítják át gáz meghajtásúra, a motortérbe szerelnek egy reduktort, amelybe az LPG nyomása lecsökken és így gáz halmazállapotú lesz. Ezután a reduktortól az autógáz a levegő/üzemanyag keverőhöz jut, amely a szívócsonkon helyezkedik el, és az a feladata, hogy adagolja a gázt a motor igényeinek megfelelően. Ez az igény abban a nyomásesésben jelentkezik, amely kialakul a keverőben.

A levegő/üzemanyag keveréket konstans értéken tartja az LCS-LC01 vezérlő központ a sztöchometrikus kapcsolat függvényében, amelyet a lambda szonda jele vezérel és folyamatosan változtatja a gázhozamot a motor felé a lineáris elektromechanikus léptetőmotor révén. Arra szolgál, hogy optimális keverékképzést, fogyasztást és könnyű vezethetőséget biztosítson.

Az LPG üzemmódra történő átalakítás után az LCS-LC01 számítógép több funkciója között lehetővé teszi a benzin üzemű indítást, és azután az automatikus átváltást gáz üzemmódra, az LCS-LC01 kapcsoló/kijelző révén lehetővé teszi a használó számára, hogy bármikor kiválassza a használni kívánt üzemanyagot, megjelenítve a tartályban levő autógáz szintjét. A gáz üzemmód alatt az elektronikus emulátor megszakítja a benzin áramlását a motorba, míg a benzin üzemmód alatt a gáz áramlását a motorba az LPG mágnesszelep akadályozza meg.

Alkatrészek