Skip to Content
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::options() should be compatible with views_object::options() in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.

Keverőfejes reduktoros LPG berendezés lambda szabályzással Lambda Control System, LCSA/1 SE 81

A Landi Renzo LPG készlet ideális arra, hogy elvégezze az átalakítást LPG meghajtásra. Ugyanis az LPG folyékony állapotban egy multiszelepen keresztül (mely a külső töltőnyíláson keresztül az LPG feltöltésére is szolgál) áramlik ki a tartályból és a motortér felé halad egy olyan csövön keresztül, amelyre egy LPG mágnesszelepet szereltek. Ez csak akkor engedélyezi a gáz áthaladását, ha a motor jár és a kapcsoló gáz pozícióban van. Ennél az LPG átalakításnál a motortérbe beszerelik a reduktort, amelybe az LPG belép és azonnal lecsökkenti a gáznyomást, így gázhalmazállapotúvá alakul. Az LPG a reduktortól a levegő/üzemanyag keverőhöz jut, amely a szívócsonkon helyezkedik el, és az a feladata, hogy adagolja a gázt a motor igényeinek megfelelően. Ez az igény abban a nyomáscsökkenésben jelentkezik, amely kialakul a keverő berendezésekben. Ennek az LPG készletnek a másik előnye az, hogy a levegő/üzemanyag keveréket konstans értéken tartja az LCS-LC01 számítógép a sztöchometrikus kapcsolat függvényében, amely a lambda szonda jelnek megfelelően és folyamatosan változtatja a gázhozamot a motor felé a lineáris elektromechanikus motor révén. Ez arra szolgál, hogy biztosítsa az optimális karburációt a könnyű vezethetőséghez, a fogyasztáshoz és a kibocsátáshoz.
Az LPG kit LCS-LC01 számítógépe, több funkciója között lehetővé teszi az indítást mindig benzin üzemmódban, és utána az automatikus átváltást gáz üzemmódra, és az LCS-LC01 kapcsoló/kijelző révén lehetővé teszi a használó számára, hogy bármikor kiválassza a használni kívánt üzemanyagot, megjelenítve a tartályban levő LPG szintjét. A gáz üzemmód alatt az elektronikus emulátor (vagy az injektorokat lekötő kábel) megszakítja a benzin áramlását a motor felé, míg a benzin üzemmód alatt az LPG áramlását a motor felé az LPG mágnesszelepek akadályozzák meg.

Alkatrészek