Skip to Content
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
 • strict warning: Declaration of content_handler_field::options() should be compatible with views_object::options() in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_image_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_text_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.
 • warning: Parameter 2 to ad_flash_adapi() expected to be a reference, value given in /home/landiren/public_html/includes/module.inc on line 483.

Keverőfejes reduktoros LPG berendezés, Renzomatic reduktorral

A Landi Renzo Kutatási és Fejlesztési Központ létrehozta az LPG autógáz kiteket, és ezáltal valóban innovatív LPG berendezéseket valósított meg, mind az energia megtakarítás, mind a gazdasági előny szempontjából is. Ennek az LPG kitnek köszönhetően a tartályból az autógáz folyékony állapotban áramlik ki egy multiszelepen keresztül (amelynek a külső töltőnyílása a gáz töltésére is szolgál), és a motor felé halad egy csövön keresztül, amire mágnesszelepet szereltek fel, és akkor engedélyezi a gáz áramlását, ha a motor jár, a kapcsoló gáz üzemmódban van.
Ennél a típusú LPG kitnél a motortérben található egy reduktor, amelybe az LPG belép és lecsökken a nyomása, ennek következtében gáz halmazállapotú lesz. Ezután az LPG a reduktortól a levegő/üzemanyag keverőhöz jut, ami a szívócsonkon helyezkedik el, és az a feladata, hogy a vezethetőség, a fogyasztás és a kibocsátás szempontjából optimálisan adagolja a gázt a motor igényeinek megfelelően. Ez az igény abban a nyomáscsökkenésben jelentkezik, amely kialakul a keverőben. Azoknál az LPG berendezéseknél, amiket felszereltek SE 81 SIC és SE 81 reduktorokkal, 095-ös, 094-es és 093-as modellű kapcsolókkal, lehetővé válik az indítás gáz üzemmódban azáltal, hogy a berendezés biztosítja az üzemanyag dúsítás automatikus időzítését az induláshoz, illetve azt, hogy a járművezető bármikor kiválassza a használni kívánt üzemanyagot, megjelenítve a tartályban levő LPG szintjét (kivéve 093 modell).

Az LPG berendezéseknél, amiket felszereltek RENZOMATIC reduktorral, a 100-as és 102-es modellű kapcsolók több funkciójuk között lehetővé teszik az indítást gáz üzemmódban, és biztosítják a felhasználó számára azt, hogy bármikor kiválassza a használni kívánt üzemanyagot, megjelenítve a tartályban levő gáz szintjét (csak 100-as modell). A gáz üzemmód alatt a mágnesszelep megakadályozza a benzin áramlását a motor felé, míg benzin üzemmód esetében az LPG áramlását a motor felé a gáz mágnesszelepek akadályozzák meg.

Alkatrészek