Skip to Content

Landirenzo szekvenciális injektoros földgáz berendezés, Omegas Plus

Annak, aki földgáz üzemmódú autót szeretne használni, a Landi Renzo Omegas Plus az ideális megoldás. Ugyanis egy szekvenciális befecskendezéses rendszerről van szó, amely a benzines autók CNG üzemmódra történő átalakító rendszereinek új generációját képviseli.
Ennél az innovatív földgáz rendszernél az elv, amellyel a gáz ECU meghatározza a gáz injektorokon elindított befecskendezési időket, a benzin befecskendezési időkön alapul gáz üzemmódban, a gáz ECU belső emulációs vonalán keresztül.
A földgáz meghajtásra való átalakítás valóban megéri!
A Landi Renzo Omegas Plus motor vezérlését a benzin ECU végzi, míg a gáz vezérlőközpont feladata, hogy a benzin vezérlőközpont által a benzin injektorokra kiadott parancsokat konvertálja a gáz injektorokra vonatkozó parancsokra.

Abból a célból, hogy tökéletes koherenciát tartson fent a CNG berendezés és a benzin rendszer között, a gáz ECU aktiválja a gáz befecskendezést azon a hengeren, amelyre rendelkezik a benzin befecskendezési idővel.
A gáz elektronikus vezérlőközpont a rendszer fizikai modelljein alapuló szoftver stratégiákon keresztül konvertálja a benzin befecskendezési időket gáz befecskendezési időkre, rekonstruálva a gázra optimalizált, egyedi számítási láncot.
A Landi Renzo Omegas Plus különböző injektorokat használhat az alkalmazás és a beszerelni kívánt CNG berendezés függvényében.
A Landi Renzo Omegas  Plus minimálisan avatkozik be az eredetileg benzin meghajtású rendszerekbe, és hatékonyan tudja integrálni a főbb funkciókat (keverék vezérlés, cut off, EGR, purge canister, fordulatszám leszabályozás, stb.) és a másodlagos funkciókat (klíma berendezés bekapcsolásának vezérlése, szervokormány túlnyomás, elektromos töltések, stb.).
Ennél a földgáz berendezésnél a benzin befecskendezési idők konvertálása gáz befecskendezési időkre több paraméter alapján történik, amelyeket a gáz ECU tölt le a benzin befecskendezési időkkel együtt: gáznyomás az injektor railen, gáz hőmérséklet, motorvíz hőmérséklet, motorszám és akkumulátor feszültség.

Automatikus kalibrálás, amely a rendszer fizikai modelljein alapul.

• Táv-szervizszolgálat a vezérlő beállításához
• Alkatrészek és „gáz” érzékelők teljes diagnosztikája
• Előgyújtás optimalizálása: vezérlőbe épített szoftver és hardver
• Specifikumok a legszigorúbb kibocsátási standardokhoz (>/= Euro 4)
• Kompatibilis az eredeti benzin rendszer OBD-jével (on board diagnostic)

Alkatrészek