Skip to Content

Landirenzo szekvenciális injektoros LPG berendezés, Omegas Plus

Az LPG berendezések szektorában a szekvenciális befecskendezésű Landi Renzo OMEGAS Plus rendszer képviseli az LPG átalakító rendszerek új generációját gáz üzemmód esetében.
Az elv, amellyel a gáz ECU meghatározza a gáz injektorokon beindított befecskendezési időket, a benzin befecskendezési időkön alapul gáz üzemmódban, a gáz ECU belső emulációs vonalán keresztül.

A Landi Renzo OMEGAS Plus optimális megoldás az LPG berendezésekhez. Egyrészt azért, mert a motor vezérlését a benzin vezérlőközpont végzi, míg a gáz vezérlőközpont feladata, hogy a benzin vezérlőközpont által a benzin injektorokra kiadott vezérlést konvertálja a gáz injektorokra vonatkozó vezérlésre. Ezen a módon az LPG átalakítás könnyű és előnyös. Ugyanis abból a célból, hogy tökéletes koherenciát tartson fent a benzin rendszerrel, a gáz ECU aktiválja a gáz befecskendezést azon a hengeren, amelyre rendelkezik a benzin befecskendezési idővel.
A Landi Renzo LPG berendezésekben a gáz elektronikus vezérlőközpont a rendszer fizikai modelljein alapuló szoftver stratégiákon keresztül konvertálja a benzin befecskendezési időket gáz befecskendezési időkre, rekonstruálva a gázra optimalizált, egyedi számítási láncot.

A Landi Renzo OMEGAS Plus különböző injektorokat használhat az alkalmazás és annak a motornak a jellemzőinek függvényében, amelyre felszerelik az LPG átalakító berendezést.

A Landi Renzo Omegas  Plus minimálisan avatkozik be az eredetileg benzin meghajtású rendszerekbe, és hatékonyan tudja integrálni a főbb funkciókat (keverék vezérlés, cut off, EGR, purge canister, fordulatszám leszabályzás, stb.) és a másodlagos funkciókat (klíma berendezés bekapcsolásának vezérlése, szervokormány túlnyomás, elektromos töltések, stb.).

A benzin befecskendezési idők konvertálása gáz befecskendezés időkre több paraméter alapján történik, amelyeket a gáz ECU tölt le a benzin befecskendezési időkkel együtt: gáznyomás az injektor railen, gáz hőmérséklet, motorvíz hőmérséklet, motorszám és akkumulátor feszültség.

Automatikus kalibrálás, amely a rendszer fizikai modelljein alapul.

• Alkatrészek és „gáz” érzékelők teljes diagnosztikája
• Előgyújtás optimalizálása: vezérlőbe épített szoftver és hardver
• Specifikumok a legszigorúbb kibocsátási standardokhoz (>/= Euro 4)

Eredeti benzin rendszer OBD-jével (on board diagnostic) kompatibilis.

Alkatrészek